Helgenæs Vand A.m.b.a.

Helgenæs Vand A.m.b.a.

Region Region Midtjylland
Kommune Syddjurs
Adresse Ellemandsvej 6b
Kontaktperson Mogens Jespersen
E-mail formand@helgenaesvand.com

Forbrugers taphane, Esby

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Hårdhed, total 15,0 grader dH 11/04 2024 14,0
Ammonium (NH4) 0,006 <= 0,050 mg/l 18/08 2023 < 0,005
Chlorid (Cl) 42,0 <= 250 mg/l 18/08 2023 42,0
Fluorid (F) 0,170 <= 1,50 mg/l 18/08 2023 0,220
Natrium (Na) 25,0 <= 175 mg/l 18/08 2023 25,0
Nitrat (NO3) 1,40 <= 50,0 mg/l 18/08 2023 1,70
Nitrit (NO2) 0,001 <= 0,100 mg/l 18/08 2023 < 0,001
Sulfat (SO4) 46,0 <= 250 mg/l 18/08 2023 49,0
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 14/03 2025 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 18/08 2023 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/03 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/03 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 14/03 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 14/03 2025 21,0
Nikkel (Ni) 0,140 <= 20,0 µg/l 18/08 2023 0,220

Forbrugers taphane, Sletterhage

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 18/08 2023
Chlorid (Cl) 42,0 <= 250 mg/l 18/08 2023
Fluorid (F) 0,170 <= 1,50 mg/l 18/08 2023
Natrium (Na) 26,0 <= 175 mg/l 18/08 2023
Nitrat (NO3) 1,30 <= 50,0 mg/l 18/08 2023
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 18/08 2023
Sulfat (SO4) 46,0 <= 250 mg/l 18/08 2023
Jern (Fe) 0,011 <= 0,200 mg/l 14/02 2025 < 0,010
Mangan (Mn) 0,003 <= 0,050 mg/l 18/08 2023
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/02 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/02 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 14/02 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 14/02 2025 4,00
Kimtal 22Gr. PCA < 1,00 <= 200 antal/ml 03/06 2020
Nikkel (Ni) 0,059 <= 20,0 µg/l 18/08 2023

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.