Oddesund Nord Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Struer
Adresse Gl. Landevej 12A
Kontaktperson Magnus Schødt
Mobil 97861230
E-mail mschoedt9@gmail.com



Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Farvetal-Pt 2,00 <= 15,0 mg Pt/l 31/05 2018
Konduktivitet (ledningsevne) 110 <= 250 mS/m 31/05 2018
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 17/02 2025 < 0,001
pH 7,80 >= 7,00 pH 31/05 2018
Temperatur 15,0 grader C 04/08 2022
Turbiditet 0,110 <= 1,00 FTU 31/05 2018
Jern (Fe) 0,017 <= 0,200 mg/l 31/05 2018
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 17/02 2025 8,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 17/02 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 17/02 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 2,00 < 200 antal/ml 17/02 2025 14,0
Aluminium (Al) 1,30 <= 200 µg/l 17/02 2025 1,10
Arsen (As) 0,460 <= 5,00 µg/l 17/02 2025 0,480
Bly (Pb) 0,130 <= 5,00 µg/l 17/02 2025 0,710
Cadmium (Cd) 0,004 <= 3,00 µg/l 17/02 2025 0,004
Chrom (Cr) < 0,030 <= 25,0 µg/l 17/02 2025 < 0,030
Kobber (Cu) 1,20 <= 2000 µg/l 17/02 2025 1,20
Nikkel (Ni) 0,230 <= 20,0 µg/l 17/02 2025 < 0,030
Zink (Zn) 23,0 <= 3000 µg/l 17/02 2025 84,0
Benzen < 0,020 < 1,00 µg/l 17/02 2025 < 0,020
Acrylamid < 0,050 < 0,100 µg/l 17/02 2025 < 0,050
Epichlorhydrin < 0,050 < 0,100 µg/l 17/02 2025 < 0,050
Vinylchlorid < 0,020 < 0,500 µg/l 17/02 2025 < 0,020

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.