B9 - DGU 108.175.1 (F1)

Gylling Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Odder
Adresse Søbyvej 8
Kontaktperson Henrik Eskerod
Mobil 86 55 16 74
E-mail karllambert@mail.dk

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Konduktivitet (ledningsevne) 83,3 <= 250 mS/m 09/07 2025 84,1
Oxygen/Iltindhold 6,62 >= 5,00 mg/l 09/07 2025 5,63
pH 7,10 >= 7,00 pH 09/07 2025 7,18
Redoxpotentiale 34,0 mV 09/07 2025 25,0
Temperatur 11,1 grader C 09/07 2025 10,4
1,1-Dichlorethan < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
1,1-Dichlorethylen < 0,020 µg/l 09/07 2025 < 0,020
1,1,1-trichlorethan < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
1,2-Dibromethane < 0,020 µg/l 04/04 2011 < 0,020
1,2-dichlorethan < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Chlorethan (Ethylchlorid) < 0,100 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,100
Chloroform (Trichlormethan) < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
cis- 1,2-dichlorethylen < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Dichlormethan < 0,100 <= 1,00 µg/l 08/11 2023 < 0,100
Tetrachlorethylen < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Tetrachlormethan < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Trans-1,2-Dichlorethen < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Trichlorethylen < 0,020 <= 1,00 µg/l 09/07 2025 < 0,020
Trichlorfluormethan
< 20,0 µg/l 20/11 2007
Trichlortrifluorethn
< 20,0 µg/l 20/11 2007
Vinylchlorid < 0,020 < 0,500 µg/l 09/07 2025 < 0,020

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.