Haldrup Vandværk andelsselskab

Region Region Midtjylland
Kommune Horsens
Adresse Bakkevej 10, Haldrup


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 18/02 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 120 mg/l 18/02 2025 130
Hårdhed, total 19,0 grader dH 18/02 2025 21,0
Konduktivitet (ledningsevne) 72,0 <= 250 mS/m 18/02 2025 70,0
Magnesium (Mg) 11,0 mg/l 18/02 2025 11,0
Nitrat (NO3) 1,10 <= 50,0 mg/l 18/02 2025 0,590
Nitrit (NO2) 0,004 <= 0,100 mg/l 18/02 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 1,40 <= 4,00 mg/l 18/02 2025 1,20
Oxygen/Iltindhold 8,80 >= 5,00 mg/l 18/02 2025 8,30
pH 7,30 >= 7,00 pH 18/02 2025 7,20
Phosphor, total-P < 0,010 <= 0,150 mg/l 20/11 2023
Temperatur 9,20 grader C 18/02 2025 10,0
Turbiditet 0,160 <= 1,00 FTU 18/02 2025 0,250
Jern (Fe) 0,043 <= 0,200 mg/l 18/02 2025 0,049
Mangan (Mn) 0,004 <= 0,050 mg/l 18/02 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/02 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/02 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 18/02 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 18/02 2025 1,00
Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA) < 0,010 <= 0,100 µg/l 13/05 2019
Aluminium (Al) 1,50 <= 200 µg/l 18/02 2025 1,20
Arsen (As) 0,680 <= 5,00 µg/l 18/02 2025 0,600
Nikkel (Ni) 0,440 <= 20,0 µg/l 18/02 2025 1,20

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.