Hvirring Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Hedensted
Adresse Hvirringvej 47


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) 2,00 mg/l 23/09 2024 < 2,00
Ammonium (NH4) 0,016 <= 0,050 mg/l 23/09 2024 < 0,005
Calcium (Ca) 61,0 mg/l 23/09 2024 59,0
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 147 >= 100 mg/l 23/09 2024 148
Hårdhed, total 9,30 grader dH 23/09 2024 9,00
Konduktivitet (ledningsevne) 33,0 <= 250 mS/m 23/09 2024 32,0
Magnesium (Mg) 3,20 mg/l 23/09 2024 3,10
Nitrat (NO3) < 0,300 <= 50,0 mg/l 23/09 2024 < 0,300
Nitrit (NO2) 0,002 <= 0,100 mg/l 23/09 2024 0,004
NVOC - org.carbon (C) 0,840 <= 4,00 mg/l 23/09 2024 0,640
Oxygen/Iltindhold 11,1 >= 5,00 mg/l 23/09 2024 11,6
pH 7,70 >= 7,00 pH 23/09 2024 7,70
Sulfid-S < 0,020 <= 0,050 mg/l 27/04 2023 < 0,020
Temperatur 9,70 grader C 23/09 2024 9,10
Jern (Fe) 0,010 <= 0,200 mg/l 23/09 2024 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 23/09 2024 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 23/09 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 23/09 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 23/09 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. 2,00 < 200 antal/ml 23/09 2024 2,00
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 23/09 2024
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 23/09 2024 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.