I/S Vindum Hede Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Viborg
Adresse Stenhusevej

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) 16,0 mg/l 03/05 2024
Ammonium (NH4) 0,005 <= 0,050 mg/l 03/05 2024
Calcium (Ca) 66,0 mg/l 03/05 2024
Farvetal-Pt 1,00 <= 15,0 mg Pt/l 15/10 2024 1,00
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 73,0 >= 100 mg/l 03/05 2024
Hårdhed, total 9,90 grader dH 03/05 2024
Konduktivitet (ledningsevne) 43,0 <= 250 mS/m 15/10 2024 42,8
Magnesium (Mg) 3,00 mg/l 03/05 2024
Nitrat (NO3) 21,0 <= 50,0 mg/l 03/05 2024
Nitrit (NO2) 0,004 <= 0,100 mg/l 03/05 2024
NVOC - org.carbon (C) 0,510 <= 4,00 mg/l 03/05 2024
Oxygen/Iltindhold 9,20 >= 5,00 mg/l 03/05 2024
pH 7,30 >= 7,00 pH 15/10 2024 7,00
Temperatur 9,70 grader C 15/10 2024 9,00
Turbiditet 0,170 <= 1,00 FTU 15/10 2024 0,160
Jern (Fe) 0,029 <= 0,200 mg/l 15/10 2024 0,023
Mangan (Mn) 0,019 <= 0,050 mg/l 03/05 2024
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 15/10 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 15/10 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 03/05 2024
Kimtal 22Gr. 1,00 < 200 antal/ml 15/10 2024 < 1,00
Arsen (As) 0,230 <= 5,00 µg/l 03/05 2024
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 03/05 2024
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 03/05 2024

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.