Jegerup Vandværk

Region Region Syddanmark
Kommune Haderslev
Adresse Østerengvej 4 - Jegerup


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 05/05 2025 < 2,00
Alkalinitet, total TA 2,63 meq/l 05/05 2025 2,64
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 05/05 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 57,0 mg/l 05/05 2025 58,1
Hårdhed, total 9,30 grader dH 05/05 2025 9,40
Konduktivitet (ledningsevne) 40,0 <= 250 mS/m 05/05 2025 37,0
Magnesium (Mg) 5,72 mg/l 05/05 2025 5,67
Natrium (Na) 8,89 <= 175 mg/l 05/05 2025 9,14
Nitrat (NO3) 0,731 <= 50,0 mg/l 05/05 2025 0,748
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 05/05 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 1,50 <= 4,00 mg/l 05/05 2025 1,20
Oxygen/Iltindhold 10,4 >= 5,00 mg/l 05/05 2025 10,0
pH 8,18 >= 7,00 pH 05/05 2025 8,15
Temperatur 10,0 grader C 05/05 2025 9,10
Jern (Fe) 0,024 <= 0,200 mg/l 05/05 2025 0,020
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 05/05 2025 < 0,002
Clostridium perfringens 0,000 < 1,00 CFU/100 ml 05/05 2025 0,000
Coliforme bakt.37Gr. 0,000 < 1,00 MPN/100 ml 05/05 2025 0,000
E.coli 0,000 < 1,00 MPN/100 ml 05/05 2025 0,000
Enterokokker 0,000 < 1,00 CFU/100 ml 05/05 2025 0,000
Kimtal 22Gr. PCA 0,000 <= 200 antal/ml 05/05 2025 0,000
Arsen (As) 0,170 <= 5,00 µg/l 05/05 2025 0,170
Nikkel (Ni) 0,100 <= 20,0 µg/l 05/05 2025 < 0,100

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.