Kaldred Ferieby Vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Kalundborg
Adresse Vandværksvej 2

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 17/09 2024 0,013
Calcium (Ca) 70,0 mg/l 17/09 2024 73,0
Hårdhed, total 13,0 grader dH 17/09 2024 13,0
Konduktivitet (ledningsevne) 95,0 <= 250 mS/m 17/09 2024 97,0
Magnesium (Mg) 13,0 mg/l 17/09 2024 13,0
Natrium (Na) 150 <= 175 mg/l 17/09 2024 150
Nitrat (NO3) 3,60 <= 50,0 mg/l 17/09 2024 3,90
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 17/09 2024 0,001
NVOC - org.carbon (C) 2,70 <= 4,00 mg/l 17/09 2024 3,10
Oxygen/Iltindhold 9,50 >= 5,00 mg/l 17/09 2024 9,50
pH 7,60 >= 7,00 pH 17/09 2024 7,50
Sulfid-S < 0,020 <= 0,050 mg/l 07/09 2022 < 0,020
Temperatur 11,2 grader C 17/09 2024 10,8
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 17/09 2024 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 17/09 2024 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 17/09 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 17/09 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 17/09 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. 40,0 < 200 antal/ml 17/09 2024 3,00
Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA) < 0,010 <= 0,100 µg/l 02/07 2019
Arsen (As) 0,760 <= 5,00 µg/l 17/09 2024 0,780
Nikkel (Ni) 12,0 <= 20,0 µg/l 17/09 2024 < 0,030
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 17/09 2024
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 17/09 2024 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.