Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Konduktivitet (ledningsevne) 196 <= 250 mS/m 02/11 2000
Nitrat (NO3) < 0,015 <= 50,0 mg/l 23/04 2001 1,10
2,4-D < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
2,6-Dichlorbenzamid (BAM) < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Atrazin, desethyl- (DE) < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Atrazin, desisopropyl- (DIP) < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Atrazin, hydroxy- < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Bentazon < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Cyanazin < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Dichlobenil < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001
Dichlorprop < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Dimethoat < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Dinoseb < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Diuron < 0,010 µg/l 07/03 2001 < 0,010
DNOC < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Hexazinon < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Isoproturon < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Linuron < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
MCPA < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Mechlorprop < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Metamitron < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Pendimethalin < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Simazin < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Terbuthylazin < 0,010 <= 0,100 µg/l 07/03 2001 < 0,010
Pentachlorphenol < 10,0 < 0,100 µg/l 07/03 2001 < 10,0

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.