Rårup Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Hedensted
Adresse Kirkedalsvej 19


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 02/04 2025 < 2,00
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 02/04 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 120 mg/l 02/04 2025 120
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 261 >= 100 mg/l 02/04 2025 273
Hårdhed, total 18,0 grader dH 02/04 2025 18,0
Konduktivitet (ledningsevne) 56,0 <= 250 mS/m 02/04 2025 56,0
Magnesium (Mg) 4,90 mg/l 02/04 2025 4,70
Nitrat (NO3) < 0,300 <= 50,0 mg/l 02/04 2025 < 0,300
Nitrit (NO2) 0,002 <= 0,100 mg/l 02/04 2025 0,006
NVOC - org.carbon (C) 0,730 <= 4,00 mg/l 02/04 2025 0,680
Oxygen/Iltindhold 10,5 >= 5,00 mg/l 02/04 2025 9,20
pH 7,40 >= 7,00 pH 02/04 2025 7,30
Sulfid-S < 0,020 <= 0,050 mg/l 26/07 2022 < 0,020
Temperatur 8,60 grader C 15/04 2021 8,50
Jern (Fe) 0,012 <= 0,200 mg/l 02/04 2025 < 0,010
Mangan (Mn) 0,004 <= 0,050 mg/l 02/04 2025 0,003
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 02/04 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 02/04 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 02/04 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 1,00 < 200 antal/ml 02/04 2025 < 1,00
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 02/04 2025 < 0,020
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 02/04 2025 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.