Skee Vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Ringsted
Adresse Stestrupvej (4370) 241

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,062 <= 0,050 mg/l 31/03 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 80,0 mg/l 31/03 2025 110
Farvetal-Pt 5,00 <= 15,0 mg Pt/l 31/03 2025 8,00
Hårdhed, total 13,0 grader dH 31/03 2025 17,0
Konduktivitet (ledningsevne) 68,4 <= 250 mS/m 31/03 2025 68,7
Magnesium (Mg) 7,60 mg/l 31/03 2025 8,40
Natrium (Na) 11,0 <= 175 mg/l 31/03 2025 11,0
Nitrat (NO3) 0,870 <= 50,0 mg/l 05/08 2025 0,930
Nitrit (NO2) 0,016 <= 0,100 mg/l 05/08 2025 0,023
NVOC - org.carbon (C) 3,00 <= 4,00 mg/l 31/03 2025 2,50
Oxygen/Iltindhold 6,20 >= 5,00 mg/l 31/03 2025 12,0
pH 7,20 >= 7,00 pH 31/03 2025 7,10
Temperatur 10,1 grader C 31/03 2025 10,0
Turbiditet 0,160 <= 1,00 FTU 31/03 2025 0,350
Jern (Fe) 0,011 <= 0,200 mg/l 31/03 2025 0,036
Mangan (Mn) 0,033 <= 0,050 mg/l 05/08 2025 0,031
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 31/03 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 31/03 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 31/03 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 31/03 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 1,00 <= 200 antal/ml 22/04 2021 1,00
Arsen (As) 0,180 <= 5,00 µg/l 31/03 2025 0,150
Nikkel (Ni) 0,570 <= 20,0 µg/l 31/03 2025 0,920

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.