Skjellerup Vandværk

Region Region Nordjylland
Kommune Mariagerfjord
Adresse Skjellerupvej 1d


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,026 <= 0,050 mg/l 19/11 2024 0,005
Calcium (Ca) 62,0 mg/l 19/11 2024 59,0
Hårdhed, total 9,90 grader dH 19/11 2024 9,40
Konduktivitet (ledningsevne) 33,0 <= 250 mS/m 19/11 2024 33,0
Magnesium (Mg) 5,10 mg/l 19/11 2024 4,90
Nitrat (NO3) 0,400 <= 50,0 mg/l 19/11 2024 0,480
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 19/11 2024 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 0,700 <= 4,00 mg/l 19/11 2024 0,790
Oxygen/Iltindhold 10,4 >= 5,00 mg/l 19/11 2024 9,40
pH 7,60 >= 7,00 pH 19/11 2024 7,40
Temperatur 8,60 grader C 19/11 2024 8,80
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 19/11 2024 < 0,010
Mangan (Mn) 0,006 <= 0,050 mg/l 19/11 2024 0,007
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/11 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/11 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 19/11 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 19/11 2024 2,00
Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA) < 0,010 <= 0,100 µg/l 09/05 2019
Aluminium (Al) 2,20 <= 200 µg/l 19/11 2024 1,00
Arsen (As) 0,130 <= 5,00 µg/l 19/11 2024 0,180
Nikkel (Ni) 0,170 <= 20,0 µg/l 19/11 2024 < 0,030
Strontium 670 µg/l 19/11 2024 590
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 19/11 2024 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.