Svejstrup Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Skanderborg
Adresse Alkenvej 9

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) 7,00 mg/l 08/05 2025 7,00
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 08/05 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 99,0 mg/l 08/05 2025 100
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 190 >= 100 mg/l 08/05 2025 195
Hårdhed, total 15,0 grader dH 08/05 2025 15,0
Konduktivitet (ledningsevne) 51,0 <= 250 mS/m 08/05 2025 50,0
Magnesium (Mg) 4,90 mg/l 08/05 2025 5,90
Nitrat (NO3) < 0,300 <= 50,0 mg/l 08/05 2025 < 0,300
Nitrit (NO2) 0,001 <= 0,100 mg/l 08/05 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 0,960 <= 4,00 mg/l 08/05 2025 0,940
Oxygen/Iltindhold 5,80 >= 5,00 mg/l 08/05 2025 8,30
pH 7,10 >= 7,00 pH 08/05 2025 7,20
Temperatur 9,00 grader C 08/05 2025 8,60
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 08/05 2025 0,013
Mangan (Mn) 0,003 <= 0,050 mg/l 08/05 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 08/05 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 08/05 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 08/05 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 5,00 < 200 antal/ml 08/05 2025 17,0
N,N-dimethylsulfamid (DMS) < 0,010 <= 0,100 μg/l 31/10 2024
Arsen (As) < 0,030 <= 5,00 µg/l 08/05 2025 < 0,030
Nikkel (Ni) 1,10 <= 20,0 µg/l 08/05 2025 5,10

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.