Vandværket Indelukket 4060

Region Region Sjælland
Kommune Lejre
Adresse Indelukket 31, Englerup

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 06/12 2023
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 06/12 2023
Calcium (Ca) 98,0 mg/l 06/12 2023
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 350 >= 100 mg/l 06/12 2023
Hårdhed, total 15,0 grader dH 06/12 2023
Konduktivitet (ledningsevne) 54,3 <= 250 mS/m 06/12 2023
Magnesium (Mg) 7,20 mg/l 06/12 2023
Natrium (Na) 9,90 <= 175 mg/l 06/12 2023
Nitrat (NO3) 1,50 <= 50,0 mg/l 06/12 2023
Nitrit (NO2) 0,026 <= 0,100 mg/l 06/12 2023
NVOC - org.carbon (C) 2,60 <= 4,00 mg/l 06/12 2023
Oxygen/Iltindhold 18,0 >= 5,00 mg/l 06/12 2023
pH 7,20 >= 7,00 pH 06/12 2023
Temperatur 9,00 grader C 06/12 2023
Jern (Fe) 0,029 <= 0,200 mg/l 06/12 2023
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 06/12 2023
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 06/12 2023
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 06/12 2023
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 06/12 2023
Kimtal 22Gr. 8,00 < 200 antal/ml 06/12 2023
Aluminium (Al) 0,620 <= 200 µg/l 06/12 2023
Arsen (As) 0,040 <= 5,00 µg/l 06/12 2023
Nikkel (Ni) 0,770 <= 20,0 µg/l 06/12 2023
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 06/12 2023
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 06/12 2023

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.