Vegger Vandværk

Region Region Nordjylland
Kommune Vesthimmerlands
Adresse Aagade 2 A

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,020 <= 0,050 mg/l 26/01 2024 < 0,020
Calcium (Ca) 63,6 mg/l 26/01 2024 86,7
Hårdhed, total 10,7 grader dH 26/01 2024 13,3
Konduktivitet (ledningsevne) 40,0 <= 250 mS/m 26/01 2024 49,0
Magnesium (Mg) 7,59 mg/l 26/01 2024 5,13
Nitrat (NO3) 0,500 <= 50,0 mg/l 26/01 2024 48,0
Nitrit (NO2) 0,001 <= 0,100 mg/l 26/01 2024 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 2,20 <= 4,00 mg/l 26/01 2024 1,00
Oxygen/Iltindhold 9,60 >= 5,00 mg/l 26/01 2024 6,10
pH 7,60 >= 7,00 pH 26/01 2024 7,60
Temperatur 5,80 grader C 26/01 2024 10,0
Jern (Fe) 0,015 <= 0,200 mg/l 26/01 2024 < 0,002
Mangan (Mn) 0,006 <= 0,050 mg/l 26/01 2024 < 0,001
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 26/01 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 26/01 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 26/01 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 10,0 <= 200 antal/ml 26/01 2024 1,00
Arsen (As) 0,360 <= 5,00 µg/l 26/01 2024 2,65
Nikkel (Ni) 0,320 <= 20,0 µg/l 26/01 2024 1,43
6:2 Fluortelomersulfonat (6:2 FTS) < 0,000 <= 0,100 µg/l 03/11 2022
PFAS (Sum af PFOA, PFOS, PFNA, PFHxS) < 0,001 <= 0,002 μg/l 03/11 2022
Sum af PFAS - 12 stoffer < 0,000 <= 0,100 μg/l 03/11 2022

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.