Uglev Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Struer
Adresse Stellavej 6
E-mail uglevvand@gmail.com

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Farvetal-Pt 2,30 <= 15,0 mg Pt/l 20/01 2021 1,70
Konduktivitet (ledningsevne) 58,0 <= 250 mS/m 20/01 2021 58,0
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 20/01 2025 0,001
pH 7,40 >= 7,00 pH 20/01 2021 7,60
Temperatur 12,8 grader C 27/10 2020
Turbiditet 0,530 <= 1,00 FTU 25/02 2025 0,180
Jern (Fe) 0,130 <= 0,200 mg/l 25/02 2025 0,069
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 20/01 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 20/01 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 20/01 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 1,00 < 200 antal/ml 20/01 2025 31,0
Aluminium (Al) 1,40 <= 200 µg/l 20/01 2025 0,600
Arsen (As) 2,80 <= 5,00 µg/l 20/01 2025 2,90
Bly (Pb) 1,60 <= 5,00 µg/l 20/01 2025 0,120
Cadmium (Cd) 0,008 <= 3,00 µg/l 20/01 2025 < 0,003
Chrom (Cr) 0,170 <= 25,0 µg/l 20/01 2025 0,170
Kobber (Cu) 2,40 <= 2000 µg/l 20/01 2025 2,70
Nikkel (Ni) 0,670 <= 20,0 µg/l 20/01 2025 0,810
Zink (Zn) 34,0 <= 3000 µg/l 20/01 2025 4,60
Benzen < 0,020 < 1,00 µg/l 20/01 2025 < 0,020
Acrylamid < 0,050 < 0,100 µg/l 20/01 2025 < 0,050
Epichlorhydrin < 0,050 < 0,100 µg/l 20/01 2025 < 0,050
Vinylchlorid < 0,020 < 0,500 µg/l 20/01 2025 < 0,020

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.