Egernsund Vandværk

Region Region Syddanmark
Kommune Sønderborg
Adresse Rendbjergvej 1
Kontaktperson Bjarne Bohsen
Mobil 74440886
E-mail vandvaerk@egernsund.dk

Indvindingsboringer



Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Farvetal-Pt 5,10 <= 15,0 mg Pt/l 30/10 2019 5,80
Konduktivitet (ledningsevne) 74,4 <= 250 mS/m 30/10 2019 74,9
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 06/03 2024 < 0,001
pH 7,80 >= 7,00 pH 30/10 2019 7,80
Temperatur 12,8 grader C 30/10 2019 13,5
Turbiditet 0,140 <= 1,00 FTU 30/10 2019 0,100
Jern (Fe) 0,010 <= 0,200 mg/l 30/10 2019 < 0,010
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 06/03 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 06/03 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 06/03 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. 1,00 < 200 antal/ml 06/03 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 15,0 <= 200 antal/ml 30/10 2019 2,00
Aluminium (Al) 2,00 <= 200 µg/l 03/05 2021 6,20
Arsen (As) 0,590 <= 5,00 µg/l 03/05 2021 0,600
Bly (Pb) 0,340 <= 5,00 µg/l 03/05 2021 2,40
Bor (B) 40,0 <= 1000 µg/l 26/11 2018
Cadmium (Cd) < 0,003 <= 3,00 µg/l 03/05 2021 0,007
Chrom (Cr) 0,053 <= 25,0 µg/l 03/05 2021 0,130
Kobber (Cu) 5,00 <= 2000 µg/l 03/05 2021 37,0
Kobolt (Co) 0,012 < 5,00 µg/l 26/11 2018
Nikkel (Ni) 0,570 <= 20,0 µg/l 03/05 2021 6,00
Zink (Zn) 24,0 <= 3000 µg/l 03/05 2021 42,0

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.