Sønderup Vandværk

Sønderup Vandværk

Region Region Nordjylland
Kommune Rebild
Adresse Tøttrupvej 8
Kontaktperson Thomas Vang
Mobil 51 85 90 51
E-mail formand@haverslevvand.dk



Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,020 <= 0,050 mg/l 16/07 2025 < 0,020
Calcium (Ca) 48,0 mg/l 16/07 2025 47,4
Hårdhed, total 7,68 grader dH 16/07 2025 7,62
Konduktivitet (ledningsevne) 38,0 <= 250 mS/m 16/07 2025 37,0
Magnesium (Mg) 4,16 mg/l 16/07 2025 4,27
Nitrat (NO3) 0,400 <= 50,0 mg/l 16/07 2025 0,600
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 16/07 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 1,20 <= 4,00 mg/l 16/07 2025 0,800
Oxygen/Iltindhold 12,5 >= 5,00 mg/l 16/07 2025 13,9
pH 7,80 >= 7,00 pH 16/07 2025 7,90
Temperatur 8,80 grader C 16/07 2025 8,50
Jern (Fe) < 0,002 <= 0,200 mg/l 16/07 2025 < 0,002
Mangan (Mn) < 0,001 <= 0,050 mg/l 16/07 2025 < 0,001
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 16/07 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 16/07 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 16/07 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 1,00 <= 200 antal/ml 16/07 2025 < 1,00
Arsen (As) 4,77 <= 5,00 µg/l 16/07 2025 4,93
Nikkel (Ni) < 0,030 <= 20,0 µg/l 16/07 2025 0,030
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,010 < 0,050 mg/l 16/07 2025 < 0,010
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 16/07 2025 < 0,010

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.