Halsnæs Vandforsyning

Region Region Hovedstaden
Kommune Halsnæs
Adresse Ullerup Skovvej 20
Kontaktperson Patrick Dahlsen

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,045 <= 0,050 mg/l 18/02 2025 < 0,020
Calcium (Ca) 82,0 mg/l 18/02 2025 80,0
Chlorid (Cl) 99,0 <= 250 mg/l 18/02 2025 109
Farvetal-Pt 9,70 <= 15,0 mg Pt/l 18/02 2025 10,0
Hårdhed, total 19,0 grader dH 18/02 2025 18,0
Konduktivitet (ledningsevne) 82,3 <= 250 mS/m 18/02 2025 82,6
Magnesium (Mg) 31,0 mg/l 18/02 2025 32,0
Nitrat (NO3) 7,70 <= 50,0 mg/l 18/02 2025 6,00
Nitrit (NO2) 0,001 <= 0,100 mg/l 18/02 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 4,00 <= 4,00 mg/l 18/02 2025 3,70
Oxygen/Iltindhold 11,0 >= 5,00 mg/l 18/02 2025 8,80
pH 7,90 >= 7,00 pH 18/02 2025 7,70
Sulfat (SO4) 6,50 <= 250 mg/l 18/02 2025 6,30
Temperatur 8,80 grader C 18/02 2025 12,1
Turbiditet 0,220 <= 1,00 FTU 18/02 2025 0,150
Jern (Fe) 0,011 <= 0,200 mg/l 18/02 2025 0,011
Mangan (Mn) 0,002 <= 0,050 mg/l 18/02 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/02 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/02 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 4,00 <= 200 antal/ml 18/02 2025 15,0
Kimtal 37Gr. PCA 1,00 antal/ml 18/02 2025 2,00
Trifluoreddikesyre, TFA < 0,050 < 9,00 μg/l 23/02 2021
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 18/02 2025 < 0,020
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 18/02 2025 0,017

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.