Harlev-Framlev Vandf., Hørslevbol

Region Region Midtjylland
Kommune Århus
Adresse Hørslevvej 105D


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 14/07 2025 < 2,00
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 14/07 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 35,0 mg/l 14/07 2025 33,0
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 325 >= 100 mg/l 14/07 2025 342
Hårdhed, total 8,60 grader dH 14/07 2025 8,10
Konduktivitet (ledningsevne) 85,0 <= 250 mS/m 14/07 2025 86,0
Magnesium (Mg) 16,0 mg/l 14/07 2025 15,0
Nitrat (NO3) 2,20 <= 50,0 mg/l 14/07 2025 2,70
Nitrit (NO2) 0,002 <= 0,100 mg/l 14/07 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 1,10 <= 4,00 mg/l 14/07 2025 1,50
Oxygen/Iltindhold 9,60 >= 5,00 mg/l 14/07 2025 10,2
pH 7,60 >= 7,00 pH 14/07 2025 7,70
Temperatur 11,5 grader C 14/07 2025 11,6
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 14/07 2025 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 14/07 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/07 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 14/07 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 14/07 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 4,00 < 200 antal/ml 14/07 2025 < 1,00
Arsen (As) 4,70 <= 5,00 µg/l 14/07 2025 3,50
Nikkel (Ni) 0,190 <= 20,0 µg/l 14/07 2025 0,210
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 14/07 2025 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.