Hylke St. Vandværk

Region Region Midtjylland
Kommune Skanderborg
Adresse Ustrupvej 8

Indvindingsboringer


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 02/04 2025 < 2,00
Ammonium (NH4) 0,008 <= 0,050 mg/l 02/04 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 90,0 mg/l 02/04 2025 83,0
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 233 >= 100 mg/l 02/04 2025 230
Hårdhed, total 15,0 grader dH 02/04 2025 14,0
Konduktivitet (ledningsevne) 50,0 <= 250 mS/m 02/04 2025 49,0
Magnesium (Mg) 8,90 mg/l 02/04 2025 8,60
Nitrat (NO3) < 0,300 <= 50,0 mg/l 02/04 2025 < 0,300
Nitrit (NO2) 0,006 <= 0,100 mg/l 02/04 2025 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 0,980 <= 4,00 mg/l 02/04 2025 0,820
Oxygen/Iltindhold 10,3 >= 5,00 mg/l 02/04 2025 11,7
pH 7,50 >= 7,00 pH 02/04 2025 7,40
Temperatur 9,20 grader C 02/04 2025 9,20
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 02/04 2025 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 02/04 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 02/04 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 02/04 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 02/04 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 9,00 < 200 antal/ml 02/04 2025 8,00
Arsen (As) 0,460 <= 5,00 µg/l 02/04 2025 0,390
Nikkel (Ni) 0,140 <= 20,0 µg/l 02/04 2025 < 0,030
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 17/07 2024 < 0,005

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.