Nørre Tvede Vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Næstved
Adresse Nr. Tvedevej 16


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,170 <= 0,050 mg/l 19/06 2025 0,150
Calcium (Ca) 54,0 mg/l 19/06 2025 56,0
Farvetal-Pt 3,00 <= 15,0 mg Pt/l 19/06 2025 2,80
Hårdhed, total 14,0 grader dH 19/06 2025 14,0
Konduktivitet (ledningsevne) 63,6 <= 250 mS/m 19/06 2025 63,5
Magnesium (Mg) 28,0 mg/l 19/06 2025 29,0
Nitrat (NO3) 0,580 <= 50,0 mg/l 19/06 2025 0,600
Nitrit (NO2) 0,002 <= 0,100 mg/l 19/06 2025 0,015
NVOC - org.carbon (C) 2,30 <= 4,00 mg/l 19/06 2025 2,00
Oxygen/Iltindhold 4,60 >= 5,00 mg/l 19/06 2025 5,70
pH 7,70 >= 7,00 pH 19/06 2025 7,70
Temperatur 12,0 grader C 19/06 2025 12,6
Turbiditet 1,40 <= 1,00 FTU 19/06 2025 0,200
Jern (Fe) 0,100 <= 0,200 mg/l 19/06 2025 0,043
Mangan (Mn) 0,003 <= 0,050 mg/l 19/06 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/06 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/06 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 19/06 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. PCA 2,00 <= 200 antal/ml 19/06 2025 170
Arsen (As) 0,130 <= 5,00 µg/l 19/06 2025 0,110
Nikkel (Ni) < 0,030 <= 20,0 µg/l 19/06 2025 0,072
Strontium 2500 µg/l 19/06 2025 2300
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,010 < 0,050 mg/l 19/06 2025 < 0,010

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.