Strøby Vandværk

Region Region Sjælland
Kommune Stevns
Adresse Møllevej 4, 4671 Strøby


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) 2,00 mg/l 19/02 2025 < 2,00
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 19/02 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 100 mg/l 19/02 2025 100
Fluorid (F) 0,660 <= 1,50 mg/l 19/02 2025 0,630
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 316 >= 100 mg/l 19/02 2025 313
Hårdhed, total 19,0 grader dH 19/02 2025 19,0
Konduktivitet (ledningsevne) 68,0 <= 250 mS/m 19/02 2025 66,0
Magnesium (Mg) 23,0 mg/l 19/02 2025 21,0
Nitrat (NO3) 0,820 <= 50,0 mg/l 19/02 2025 1,00
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 19/02 2025 0,001
NVOC - org.carbon (C) 1,20 <= 4,00 mg/l 19/02 2025 1,50
Oxygen/Iltindhold 6,50 >= 5,00 mg/l 19/02 2025 6,70
pH 7,30 >= 7,00 pH 19/02 2025 7,40
Temperatur 9,50 grader C 19/02 2025 9,30
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 19/02 2025 < 0,010
Mangan (Mn) 0,010 <= 0,050 mg/l 19/02 2025 0,007
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/02 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 19/02 2025 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 19/02 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 19/02 2025 29,0
Arsen (As) 0,780 <= 5,00 µg/l 19/02 2025 0,770
Nikkel (Ni) 9,20 <= 20,0 µg/l 19/02 2025 12,0
Strontium 2100 µg/l 19/02 2025 1400

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.