Thorsø Vandværk a.m.b.a. (Elmevej)

Region Region Midtjylland
Kommune Favrskov
Adresse Elmevej (8881) 2, 8881 Thorsø


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 10/07 2024 < 0,005
Calcium (Ca) 62,0 mg/l 10/07 2024 64,0
Hårdhed, total 9,40 grader dH 10/07 2024 9,80
Konduktivitet (ledningsevne) 35,0 <= 250 mS/m 10/07 2024 36,0
Magnesium (Mg) 3,00 mg/l 10/07 2024 3,60
Nitrat (NO3) < 0,300 <= 50,0 mg/l 10/07 2024 < 0,300
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 10/07 2024 < 0,001
NVOC - org.carbon (C) 0,530 <= 4,00 mg/l 10/07 2024 0,640
Oxygen/Iltindhold 9,10 >= 5,00 mg/l 10/07 2024 9,00
pH 7,50 >= 7,00 pH 10/07 2024 7,70
Temperatur 11,0 grader C 10/07 2024 7,50
Jern (Fe) 0,025 <= 0,200 mg/l 10/07 2024 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 10/07 2024 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 10/07 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 10/07 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 10/07 2024 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 10/07 2024 22,0
Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA) < 0,010 <= 0,100 µg/l 06/05 2019
Arsen (As) 0,950 <= 5,00 µg/l 10/07 2024 0,530
Nikkel (Ni) < 0,030 <= 20,0 µg/l 10/07 2024 < 0,030
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,020 < 0,050 mg/l 08/12 2023
Methan < 0,005 <= 0,010 mg/l 08/12 2023

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.