Undløse vandværk amba

Region Region Sjælland
Kommune Holbæk
Adresse Holbækvej 41


Vandværker


Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) 0,021 <= 0,050 mg/l 18/10 2024 < 0,005
Calcium (Ca) 90,0 mg/l 18/10 2024 110
Farvetal-Pt 5,00 <= 15,0 mg Pt/l 18/10 2024 5,20
Hårdhed, total 15,0 grader dH 18/10 2024 17,0
Konduktivitet (ledningsevne) 56,0 <= 250 mS/m 18/10 2024 57,0
Magnesium (Mg) 9,00 mg/l 18/10 2024 9,00
Nitrat (NO3) 0,750 <= 50,0 mg/l 18/10 2024 0,610
Nitrit (NO2) 0,003 <= 0,100 mg/l 18/10 2024 0,004
NVOC - org.carbon (C) 2,40 <= 4,00 mg/l 18/10 2024 2,30
Oxygen/Iltindhold 10,7 >= 5,00 mg/l 18/10 2024 8,50
pH 7,60 >= 7,00 pH 18/10 2024 7,50
Temperatur 12,0 grader C 18/10 2024 10,4
Turbiditet 0,510 <= 1,00 FTU 18/10 2024 0,120
Jern (Fe) 0,026 <= 0,200 mg/l 18/10 2024 < 0,010
Mangan (Mn) 0,023 <= 0,050 mg/l 18/10 2024 0,028
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/10 2024 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 18/10 2024 < 1,00
Enterokokker < 1,00 < 1,00 CFU/100 ml 28/10 2022 < 1,00
Kimtal 22Gr. < 1,00 < 200 antal/ml 18/10 2024 4,00
Kimtal 37 grader < 1,00 antal/ml 18/10 2024 < 1,00
2,6-Dichlorbenzamid (BAM) 0,024 <= 0,100 µg/l 18/10 2024 0,021
Arsen (As) 0,230 <= 5,00 µg/l 28/10 2022 0,250
Nikkel (Ni) 0,510 <= 20,0 µg/l 28/10 2022 0,550

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.