Vejby Vandforsyning a.m.b.a.

Region Region Hovedstaden
Kommune Gribskov
Adresse Holløselundvej 75

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Aggressiv kuldioxid (CO2) < 2,00 mg/l 01/03 2000 < 2,00
Ammonium (NH4) 0,550 <= 0,050 mg/l 01/03 2000 0,450
Calcium (Ca) 164 mg/l 01/03 2000 143
Chlorid (Cl) 101 <= 250 mg/l 01/03 2000 54,0
Fluorid (F) 0,220 <= 1,50 mg/l 01/03 2000 0,230
Hydrogenkarbonat/Bikarbonat (HCO3) 375 >= 100 mg/l 01/03 2000 323
Inddampningsrest 690 mg/l 01/03 2000 565
Kalium 6,50 mg/l 01/03 2000 6,50
Konduktivitet (ledningsevne) 118 <= 250 mS/m 01/03 2000 90,5
Magnesium (Mg) 15,0 mg/l 01/03 2000 14,0
Natrium (Na) 44,0 <= 175 mg/l 01/03 2000 23,0
Nitrat (NO3) < 1,00 <= 50,0 mg/l 01/03 2000 < 0,900
Nitrit (NO2) < 0,010 <= 0,100 mg/l 01/03 2000 < 0,010
NVOC - org.carbon (C) 2,40 <= 4,00 mg/l 01/03 2000 2,05
Oxygen/Iltindhold < 0,100 >= 5,00 mg/l 01/03 2000 < 0,100
pH 7,15 >= 7,00 pH 01/03 2000 7,20
Phosphor, total-P 0,020 <= 0,150 mg/l 01/03 2000 0,020
Sulfat (SO4) 121 <= 250 mg/l 01/03 2000 74,0
Temperatur 9,00 grader C 01/03 2000 8,10
Jern (Fe) 2,70 <= 0,200 mg/l 01/03 2000 2,30
Mangan (Mn) 0,500 <= 0,050 mg/l 01/03 2000 0,300
Nikkel (Ni) < 3,00 <= 20,0 µg/l 01/03 2000 < 3,00
Dihydrogensulfid (svovlbrinte) < 0,050 < 0,050 mg/l 01/03 2000 < 0,050
Methan < 0,010 <= 0,010 mg/l 01/03 2000 < 0,010

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.