Gøttrup Vandværk

Gøttrup Vandværk

Region Region Nordjylland
Kommune Jammerbugt
Adresse Gøttrupvej 300
Kontaktperson Anne Mette Holm Albrechtsen
Mobil 98223164
E-mail kasserer.goettrup.vand@gmail.com



Ledningsnet


Forbrugers Taphane


Kontrolboringer

Gældende drikkevandsbekendtgørelse er der kun kvalitetskrav ved "forbrugers taphane".

De angivne grænseværdier for prøver udtaget på vandværk og ledningsnettet er vejledende, da prøven er udtaget med flush (efter gennemskylning)

Der er ingen grænseværdier på råvand. Evt. overskridelser på boringer - har i højere grad interesse for vandforsyningen selv.


Er parametre og analyseresultater vist med rødt betyder det, at der er overskridelse ift. grænseværdien.

Parameter Måling Grænseværdi Enhed Dato Forrige måling
Ammonium (NH4) < 0,005 <= 0,050 mg/l 04/04 2025 < 0,005
Calcium (Ca) 36,0 mg/l 04/04 2025 39,0
Farvetal-Pt 1,70 <= 15,0 mg Pt/l 04/04 2025 1,70
Hårdhed, total 9,40 grader dH 04/04 2025 10,0
Konduktivitet (ledningsevne) 42,0 <= 250 mS/m 04/04 2025 44,0
Magnesium (Mg) 19,0 mg/l 04/04 2025 20,0
Nitrat (NO3) 0,730 <= 50,0 mg/l 04/04 2025 0,550
Nitrit (NO2) < 0,001 <= 0,100 mg/l 04/04 2025 0,002
NVOC - org.carbon (C) 0,990 <= 4,00 mg/l 04/04 2025 0,790
Oxygen/Iltindhold 9,80 >= 5,00 mg/l 04/04 2025 9,80
pH 7,90 >= 7,00 pH 04/04 2025 7,80
Temperatur 9,60 grader C 04/04 2025 9,60
Turbiditet < 0,050 <= 1,00 FTU 04/04 2025 < 0,050
Jern (Fe) < 0,010 <= 0,200 mg/l 04/04 2025 < 0,010
Mangan (Mn) < 0,002 <= 0,050 mg/l 04/04 2025 < 0,002
Coliforme bakt.37Gr. < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 04/04 2025 < 1,00
E.coli < 1,00 < 1,00 MPN/100 ml 04/04 2025 < 1,00
Kimtal 22Gr. 3,00 < 200 antal/ml 05/07 2024 2,00
Kimtal 37 grader < 1,00 antal/ml 04/04 2025 < 1,00
Chlorothalonil-amidsulfonsyre (CTA) < 0,010 <= 0,100 µg/l 26/07 2019
Benzen < 0,020 < 1,00 µg/l 04/04 2025 < 0,020

mitdrikkevand.dk

Mitdrikkevand.dk er et tilbud til alle typer vandværker og forsyninger samt industri/landbrug/dambrug, som ønsker sig et aktuelt og hurtigt overblik over anlæggets og grundvand/drikkevandets tilstand og udvikling. 

Læs mere på menuen kontakt og information.